Меню Затваряне

Влез в семейството на Team Topuzov

Team Topuzov e общност от различни хора, които идват от различни места, с различни проблеми и нагласи, но всеки един от тях има определена цел. Тя е да промени външния си вид в по-добра посока, да промени мисленето си, да бъде по-отговорен и мобилизиран, да види светa в една по-различна светлина и да реши кое е правилно за неговото тяло.

В отбора ще се запознаеш с различни хора, ще обмениш контакти, за да може да сте полезни един на друг. Заедно ще решавате проблеми при сваляне или качване на килограми. Ще разменяте опит в кулинарията и всеки ще показва неговото сладко изкушение, което е приготвил. Заедно ще се трудите в залата и ще постигате зададената цел, колкото и невъзможна да ви се струва тя.

С голяма част от клиентите, с които работя идват доста песимистично настроени и не вярват, че могат да постигнат изключителни резултати. Още в началото са демотивирани, но работата на добрия фитнес треньор е да подържа доброто настроение във всеки един човек от отбора, за да се чувства специален и мотивиран и в най-трудните моменти да е до своя клиент, за да му покаже, че няма невъзможни неща.

Ако и ти си сериозен, отговорен и мотивиран човек, който иска да направи нещо различно и полезно за своята визия и здравословно състояние, свържи се с мен и влез в семейството на Team Topuzov. Успехът се дължи на съвкупност от правила, които определят вашите решения.

Всеки ден се стремете да бъдете:

 • Упорити: никога да не се предавате.
 • Самоуверени: могат тези, които вярват в себе си.
 • Последователни: независимо какъв е резултата в края на годината, важното е какво сте постигнали днес.
 • Дейни: ентусиазма е енергията за постигане на всеки успех.

Трябва да се присъединиш към Team Topuzov, защото

 • Аз ще бъда твой приятел, а не треньор.
 • Ще ти помогна да постигнеш целите си.
 • Ще ти помогна да достигнеш до ниво, до което ти самият не си вярвал, че можеш да достигнеш и не си знаел, че може да го постигнеш.
 • Ще съм на разположение винаги, когато имаш проблем.
 • Ще покажа и силните и слабите ти страни.
 • Ще ти помогна да вървиш в правилната посока.
 • Ще ти помогна да развиеш потенциала си.
 • Ще ти помогна да надграждаш себе си.

Свържи се с мен и започни сега!

Поръчай тренировъчна програма или хранителен режим и промени живота си


  positive review  Сърдечно благодаря за професионалното отношение и към нас по-възрастните!

  Jiki Yankova Avatar Jiki Yankova
  20.02.2019

  positive review  Страхотен инструктор! Ако искате да постигнете визията, за която винаги сте мечтали, а не сте знаели как - той е Човекът.

  Teodora Milova Avatar Teodora Milova
  09.03.2019

  positive review  Отличен инструктор! Резулатите, които постигнах с Атанас Топузов надминаха собствените ми очаквания.Хранителният режим и тренировъчната му програма работят перфектно. Трансформациите на всички мъже и жени в неговия тим са впечатляващи. Препоръчвам го и за начинаещи и за напреднали в бодибилдинга!

  Moni Stoynov Avatar Moni Stoynov
  09.03.2019

  positive review  Изключително съм доволен от постигнатите резултати. Всеки, който жилае да постигне добри резултати, това е човека - Атанас Топузов.

  Bojidar Fani Georgievi Avatar Bojidar Fani Georgievi
  14.02.2019