Меню Затваряне

Фитнес треньор в Пловдив Атанас Топузов

Моята история

Здравейте казвам се Атанас Топузов на 31 години от гр. Пловдив – състезател по Културизъм и Фитнес треньор. Моята спортна кариера започна едва когато бях на 7 годишна възраст. Първият спорт, с който се сблъсках беше киокушин-кай карате. След доста години в този спорт преминах през футболния свят, с който се занимавах 5 години. Това не беше достатъчно и минах през доста различни бойни спортове през годините.

Усетих тръпката, когато влязох в кварталната фитнес зала. Там разбрах, че това е спортът с който искам да се занимавам. Всеки един ден, прекаран в залата ми доставяше удоволствие, което не бях изпитвал до сега.

Вече 16 години съм в сферата на фитнеса, а като професионален състезател по културизъм от няколко години. Първото ми състезание беше през 2016 година, като станах вицерепубликански шампион на България в категория „Мускулеста физика“. Следващата година участвах в най-силния турнир в България – турнир „Пловдив“, като там извоювах сребърен медал.

През 2017г. станах Републикански шампион на България в категория „Мускулеста физика“. През 2019г станах шампион на турнир ,,Пловдив” в категория ,,Мускулеста физика “. След шампионската си титла, участвах в още много състезания, от които излизах медалист.

След натрупания си опит реших да започна да предавам знанията си и на хората около мен, за да променят начина си на живот към по-здравословен. Започнах да давам персонални тренировки и да постигам оптимални резултати с моите клиенти. Ако вие имате желание да започнем нещо ново и полезно, свържете се с мен и нека заедно го постигнем.

Професионални фитнес услуги

Изготвяне на индивидуален хранителен режим

Изготвянето на хранителният план е строго индивидуално за всеки човек спрямо неговия пол, възраст, начин на живот, физическа активност, характеристики, здравословни проблеми и цел.

Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма

Няма универсален тренировъчен план. Всеки човек има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му. За изготвяне на тренировъчен режим се използват разнообразни методи, стратегии, подходи и упражнения, който са се доказали през годините като ефективни.

ПАКЕТИЦЕНАЗА ЖЕНИЗА МЪЖЕ
Тренировъчен режим + Едномесечен хранителен режим 150лв
Тренировъчен режим + Двумесечен хранителен режим 250лв
Тренировъчен режим + Тримесечен хранителен режим340лв
Тренировъчен режим + Четиримесечен хранителен режим390лв

Персонални тренировки с фитнес инструктор

Персоналните тренировки се провеждат на мой терен на територията на гр. Пловдив, бул. Освобождение 163 във фитнес клуб West Gym Plovdiv. Осъществявам всички видове тренировки към клиентите спрямо техните цели и нужди. Работя само със сериозни и мотивирани хора.

Персонален фитнес инструктор Атанас Топузов в Пловдив - хранителен режим, тренировъчен режим, персонална тренировъчна програма